Impure Operations – Bemutatkozás

Impure Operations – Bemutatkozás

 

Kedves Magyar Közösség!

Egy vallomással tartozom nektek: olvasva az oldalt egyszerűen megirigyeltem a sok szuper leírást más magyar cégekről. Azt gondoltam büszkeség lenne kis közösségünk hírét, bemutatkozását olvasni itt a nagyok között, így belevágtam. Nem vagyok gyakorlott tollforgató, ezért nézzétek el nekem, hogy szerényen mutatom be magunkat.

Impure Operations [.IO] – mégis, Ti kik vagytok?

Előéletünk: Cégünk alapító tagjai a Temporary Founded Hideout közösségben indultak kezdőként. Közel 2 évnyi kellemesen együtt töltött időt tudhatunk magunk mögött, amiért rettentően hálásak vagyunk Petiéknek. Ez idő alatt megtanultuk a játék alapjait, megtapasztaltuk az EVE izgalmas és nehéz oldalát is – szerencsére inkább az előzőt.

A szóban forgó alapítók a játékosok azon generációjához tartoznak, akiket kevésbé érdekel az EVE politikája és/vagy nem voltak jelen a korábbi nézeteltérések kialakulásakor, így nehezen értettük meg pl. a magyar cégek közötti barátságtalan hangnem igazi okát. A True Faces Hungary GSF törekvései sok jóval kecsegtettek, azonban számunkra csábítóbb volt a WH élet, ami egyáltalán nem volt benne sem a Temporary Founded Hideout, sem a True Faces Hungary profiljában. Így adódott a lehetőség, amikor barátaink beléptek a GSF-be (amihez ezúton ismét szívből gratulálunk), mi megalapítottuk a saját, teljesen független közösségünket.

Azóta eltelt pár hónap, a közben hozzánk csatlakozó, más cégekből érkező, vagy kezdő/újrakezdő játékosok szintén formálták a céget. Mára már teljesen más felfogással, új célokért küzdünk. Ahhoz, hogy céljainkat el tudjuk érni a legfontosabb, hogy további játékosokkal bővüljünk, így a bemutatkozásom célja természetesen az, hogy a figyelmetekbe ajánljam a csatlakozás lehetőségét.

STEP INTO THE MIST… – akkor mit is csináltok?

Valójában 2 fő profilunk van:

Beköltöztünk egy saját wormhole-ba, amit azóta teljesen beépítettünk. A WH élet sajátosságait megtanultuk és alkalmazzuk. Mára már előnyként tekintünk arra, hogy nincs local. Rendszeresen rattolunk vagy ninja rattolunk, bányászunk vagy ninja bányászunk – és élvezzük az ebből kialakuló esetleges PvP szituációkat. Ha arra támad kedvünk, roaming fleetet szervezünk, vagy csak tesszük azt, amit „dob a gép”. Ha jön a túlerő és lelőnek megrántjuk a vállunkat, jön egy „gf” és megyünk tovább. Ha mi lövünk le valakit mosolygunk, de akkor is megrántjuk a vállunkat, jön a „gf” és megyünk tovább – nagyjából ez jellemzi a csapatot.

Hangsúlyt fektetünk a gyártásra, bolygózásra, saját assetek gyártására és SRP tartalék növelésére. Cégünknek van (megkötésekkel működő) SRP programja is. Túloznék, ha azt állítanám: vér profik vagyunk, inkább azt mondanám: a motivációnk kiváló és folyamatosan nyitogatjuk a szárnyainkat.

A WH élet mellett aktív szervezői és tovább vivői vagyunk a HIC-nek azaz az Első Magyar Incursion Közösségnek. (Hivatalos csatornánk: Hungarian Incursion Community). Ide szeretettel várjuk a teljes magyar játékos közösség bármelyik tagját, cég vagy alliance hovatartozástól függetlenül. A HIC célja a rendszeres, magyar nyelvű HS Incursion fleetek szervezése. Később szeretnénk a mostani VG siteok mellett akár a rendszeres magyar HQ feletet is megszervezni. Büszkén jelentem, hogy a HIC fleet mára rendszeresen elindul, és zökkenőmentesen termeli az ISK-et. Ezúton is szívből köszönöm Commander Martha, Caldenar Evil és Silfron áldozatos munkáját ebben az ügyben.

A fentiek mellett fenntartunk egy apró FW céget (altokkal), akik „mert fun”, néha kirepülnek plexelni és PvP-t gyakorolni.

…AND CHOOSE YOUR WORDS WISELY – miért csatlakoznék hozzátok?

Erre a kérdésre választ nem, de nézőpontokat tudok adni. Sok cég leírásában olvastam ezt, de nálunk tényleg alapszabály, hogy nincsenek kötelezettségek. Azt szeretnénk elkerülni, hogy a játék munka tüneteket mutasson. Kötelező CTA, API kulcs agybaj, havi X OP vagy óra, csináld ezt, csináld azt, stb. Na, nálunk ilyen nincs – ennek minden előnyével és hátrányával együtt. Néhány alapszabályon kívül (pl. ne add el a céges raktárból az asseteket) csapatként/barátokként éljük az életünket. Az opjaink önszerveződőek. Kinek van kedve… alapján indulunk (vagy ebből adódóan nem indulunk) valamerre. Az opokat legtöbbször a tagok szervezik, vagy a helyzet adja őket. Ez alól kivétel az incursion, ami általában heti ciklusban szerveződik egy-egy adott napon. A belső hangulat kiváló. Az opok alatt megbeszéljük az élet nagy dolgait, segítjük a kezdőket vagy rácsodálkozunk egy-egy (számunkra) újdonságra a játékban. Sokat nevetünk, szívjuk egymás vérét – szóval, mint a legtöbb közösség jól érezzük magunkat. A célunk pedig valójában pontosan ez… hogy jól érezzük magunkat! Nincs olyan programunk, amivel sokcsilliárdos bevétellel tudnánk kecsegtetni. A jó bevételért tenni kell… de ami fontos, ehhez nálunk társakat lehet találni. A magyar közösséggel szemben meg inkább nyitottak vagyunk, ha betévedsz a hozzánk és látjuk, hogy magyar játékos vagy, pont helyett pacsit fogunk dobni. (Természetesen, ha úgy alakul, akkor mi is meg fogjuk védeni magunkat).

Vannak további céljaink, pl. szeretnénk idővel erősebb WH-ba költözni, fejleszteni az incursiont, stb. de ezeket a célokat nem egy szűk vezetőség diktálja, hanem a közösség igénye. Ez a szemlélet jól jellemez minket. Megvannak a szerepek, de a cég nem szigorú hierarchiában működik, hanem sokkal inkább a partnerség jegyében. Ez azt jelenti, hogy ha jó ötlettel állsz elő, szinte azonnal lesznek társak, akik segítenek véghez vinni. A csapatra büszkén tekintve állíthatom, hogy eddig az összes ilyen ötletünket sikerre tudtuk vinni.

Amennyiben ez szimpatikus, vagy csak beszélgetnél egy jót velünk, szeretettel várunk az .IO csatornán. Elsősorban olyan játékosokat keresünk, akik képesek és akarnak is egy csapat tagjaként játszani, és akik számára nem arra korlátozódik a játék sikeressége, hogy mennyi az ISK a nap végén. Nem csak céget keresőknek, hanem cégek vezetőinek, diplomatáknak is adott a csatorna – mint írtam minden magyar közösséggel szívesen keressük a kapcsolatot. Amennyiben számodra egy kisebb, nyitott magyar közösség bármilyen szempontból érdekes lehet, bátran lépj fel a csatinkra és ismerj meg bennünket!

Hozzászólások:

Anonymus
2017.09.30 10:17:56
Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni a klánhoz kezdő vagyok!
Unreasonable Presence
2017.10.01 07:58:35
Szia!

A leírásban szereplő .IO ingame csatornán fel tudod velünk venni a kapcsolatot, illetve ott találsz discord linket is.
Anonymus
2017.10.01 18:44:33
szia!

Ez ts?
Unreasonable Presence
2017.10.02 18:25:02
Hasonló, de nem az, viszont látom már megtaláltad :)
Anonymus
2018.01.03 20:13:56
Sziasztok. Szintèn egy noob lennèk. Meg tudnàtok ismertetni a jàtèk rejtelmeivel?
Szìvesen csatlakoznèk hozzàtok, hàtha ragad ràm valami.... :)
Bejelentkezés
Még több...