Hungarian Bastardz Bemutatkozó és Toborzás

Hungarian Bastardz Bemutatkozó és Toborzás

 

Eltelt némi idő az utolsó helyzetjelentésünk óta, ezért szeretném nektek bemutatni a Hungarian Bastardz jelenlegi életét.

Nagyjából 2016 december közepére a cégünk az passzivitás mélységes bugyrába süllyedt. A pilótáink megunták a CTA-kat, a rendszerek tekergetését, a need moooaaar logit, és szép lassan kimenekültek a játékból. A vezetők egy végső, a józan észt meghazudtoló lépésre szánták el magukat: kiléptünk a PIXEL's szövetségből, megváltunk a PvE beállítottságú tagjainktól, vagyis átküldtük őket a stainwagonba kémkedni így kizárólag a kisgenges PvP-t kedvelők, és annak élők maradtak. Ezzel a húzással a cég létszáma kevesebb, mint a felére esett vissza. Jelenleg 10 híján 20 aktív pilótánk van, így ők alkotják a Hungarian Bastardz-ot.

Összességében nullsec gerillaharcot folytatunk: keresünk egy helyet, ahol nagyobb szövetségek kóstolgatják egymást, és belerondítunk az életükbe. Beköltözés után gyors ismerkedés az új szomszédokkal, és már mehet is a móka.

A januárt Catch-ban töltöttük, és piszok jól érezte magát minden catch-ke, kivéve a gyevi bírót.

https://zkillboard.com/corporation/1787911624/stats/

Rengeteg killt szereztünk campeléssel, roammal, campeléssel, repülgetéssel, campeléssel, és még campeléssel is - mindezt természetesen campelés közben. Az ellenfeleink ritkán vettek komolyan minket, és ezért sokszor meg is büntettük őket - hátulról. Catch-ben a terület felosztása után újra lejöttünk a megyébe, hiszen az oroszok kiszorultak Esoteriabol és most Stainben építik Paks 2-őt.

Február elejétől már orosz barátainkkal lövöldözzük egymást, megtanultuk a gugli fordító használatát is. Némileg más játékmódot tettek le elénk, ezért óvatosabban kell helyezkednünk, viszont ennek is megvan a szépsége. Négy fős gangünkre nyolcan jönnek, és persze azonnal becynozzák még négy kistársukat. Más kérdés, hogy két hét alatt sem sikerült így killmailt gyártaniuk - sajnos közben ez megváltozott, de ez Miller hibája.

Nem tudjuk, még mi jön ezután, de az biztos, hogy megyünk a harcok után, és ott teszünk keresztbe a nagyoknak, ahol lehet.

Most pedig lássuk a toborzást:

A Hungarian Bastardz vár minden kapszulást, aki megfelel az elvárásoknak. Ezek természetesen a szokásosak, mint ahogy az általunk nyújtott szolgáltatások is.

Egy kicsit azért részletezem, mert mindenhol csak tőszavakban hivatkoznak rájuk.

Mit ajánlunk:

Rattolás: miközben campelünk néha le kell takarítani a kapuról a piros kereszteket (mindenféleszögeket), mert baromira idegesítő, ha lövöldözik Drezdort a dictorban.

Szkennelés: hasznos, és kifizetődő elfoglaltság. Ha már megvan a jel, sokkal könnyebb az adott rendszerbe érkező astero szétszedése, hiszen tudod, hol keresd. Az agrósan leloggoló ellenségről ne is beszéljünk. Pénz keresésre nem ajánlott, mert Miller már rég kiszedett belőle minden értékeset.

Bányászat: a szétlőtt, ellenséges bányászokból kinyert ércekből gyárthatsz mindenféle izéket, pipa.

Capital fight: rendszeresen dobnak ránk carriert, tehát ez is pipa.

Oktatás: Kastor tuti elüvölti majd, hogy mit b**tál el, onnantól csak rajtad áll, hogy mit tanulsz belőle. Egyébként, ha valamit Ő ront el, azt tuti kliensbeli bugként aposztrofálja.

Céges opok: hetente kb. ötször. Többnyire este, de ez a gázszolgáltatótól is függ.

TS csatorna: elengedhetetlen, ha játszol. Persze senki sem örül, majd ha Te is beszélsz.

Adó: nem magasabb, mint máshol. A kilőtt hajók lootja megy a cégnek. Ha hajót buksz azt is kifizetheted. Ha más bukik, azt is. Néhány hónapig próbálkoztunk a 100%-os adóval, de abból keveset tudtunk lopni, ezért változtattunk is. Most már lényegében a Cég rendelkezik a vagyonod felett is.

Céges hajók: fittelt hajók a corp hangárban, amiből szabadon repülhetsz bármely T1 fregattot.

Céges sörözések: havonta összejárunk kajálni, sztorizni, és iszogatni. Bár ez többnyire abban az időpontban van, amikor neked nem jó.

Amit elvárunk:

Legyél fiatal, szőke, szingli, nagy mellű (az sem baj, ha nő) és az sem, ha van húgod. Legalább 10 év tapasztalattal rendelkezz az EVE Online-ban. Mivel egy baráti társaság vagyunk, így elengedhetetlen, hogy legalább három jelenlegi HUBAZ tag baráti körében legyél jelentkezéskor. Elégedj meg azzal, ha az F1-et kell néha megnyomnod. Engedelmeskedj az FC utasításainak azonnal, és hibátlanul. Ne foglalkoztasson a játékbeli vagyonod (ami a mi vagyonunk) állapota. Mindig legyél TS-en, hogy azonnal leolthassunk valaki más hibájáért. Hobbid lehetőleg köthető legyen cyno nyitásához, és az önfeláldozáshoz a társaid érdekében.

Ha ezek után, még valami vad perverzió folytán érdeklődnél a csatlakozás részleteiről, akkor javaslom, gondold át újra. Legvégső esetben kommunikálhatsz velünk az ingame toborzó csetünkön (HUBAZ Toborzás), vagy írj valamelyik oktatónknak (már ha a jövőben lesz ilyen).

Ha véletlenül megtalálsz minket, küldj egy motivációs levelet támogatási igény (Billió ISK) megjelölésével. Telefonszám, Facebook link, bankkártya adatok se maradjanak ki.

Jelenleg az alábbi pozíciókba keresünk pilótákat: tank, healer, meele dps.

Köszönjük mindenkinek a figyelmet, és killekben gazdag játékot kívánunk!

 

 

Hozzászólások:

Bejelentkezés
Még több...