fying_monkey_print_by_urban_barbarian-d5v517c-e1417878595638.jpg

A Szárnyas-Majmok imája

Egyek vagyunk a POS alatt,
Védelmezzen az erőtér egysége
Tartson örökké az üzemanyag kocka,
És ne taszíts minket az alvók karjába
Mutasd meg nekünk az esemény horizontot,
Sohase szippants minket a szingularitásba
Védelmezd kapacitorunkat a neutralizálástól,
És mindig világítsd meg a kijáratot,
Taszítsd ellenségeinket a lézertűzbe,
De óvj meg minket a Falcontól
És ne lökj minket a dictor karjába
Mert tiéd a loot és salva
Örökkön örökké!
Amen!

 

Kíváncsi vagy ránk? Eljönnél egy próbakörre?


Csatlakozz a WIMO csatornához ingame, és minden felmerülő kérdésedre választ adunk!

A WIMO azaz a 'Szárnyas Majmok' egy jelenleg C4 rendszerben lakó, 2015. áprilisában alapított magyar wormhole cég, aminek a jelenlegi 8-15 fős aktív létszámát szeretnénk emelni, hogy mind a PVP mind a PVE tartalom gyakoriságát és hatékonyságát növeljük. Cégünkbe eddig csak ismerősök, barátok ajánlásával lehetett bejutni, ezt a belépési lehetőséget most szeretnénk kiterjeszteni a szélesebb nyilvánosság felé.
Cégünk független az EVE világának nagy hatalmi blokkjaitól, bár számtalan baráti és szövetségi kapcsolatot építettünk ki az évek során. Tagjaink nagy része már a cég alapítása előtt is huzamosabb ideje wormhole-ban élt, bár van egy-két nullsecből érkezett veteránunk is.
Sokan csak egy ISK kereseti lehetőséget látnak a wormhole űrben, nincsen ezzel semmi gond sőt több hasonló cég indulását segítettük tanácsokkal, fittekkel. A WIMO megközelítése viszont más, és nem az isk maximalizálás a fő szempontunk - persze az isk keresésre is minden feltétel adott. Számunkra a WH ugyanúgy játéktér és élettér mint másoknak a nullsec, vagy a lowsec, s azoktól egészen eltérő egyedi hangulata van. Ezt a hangulatot, a rejtőzködést, az állandó felderítést, a kemény rajtaütéseket, a folyton változó szomszédságot, a tengeralattjáró harcmodor érzést kedveljük, épp ezért itt építünk közösséget és csapatot.
Mostanra sok tapasztalatot gyűjtöttünk a mélyűr világáról és a benne lakókról, és bár kizárólag magyar játékos bázisra támaszkodva természetesen nem nőhetünk fel a legnagyobb wormhole entitások szintjére – nem is akarunk gigakorporációvá válni – azt viszont szeretnénk, hogy azokkal a francia, cseh, spanyol, orosz stb csapatokkal felvehessük a kesztyűt akik elől jelenleg 4-6-8 fős létszám különbség miatt ki kell térnünk. Természetesen ez nem következik be egyik pillanatról a másikra, a puszta létszámon kívül sok gyakorlás, összeszokás, tanulás és rutin kell hozzá. Viszont azt mondhatom, hogy az akaratunk és az elszántságunk megvan hozzá, hogy ezen az úton haladjunk.
Nincsen annak sem akadálya, hogy amennyiben több megfelelően skillezett alttal rendelkezik valaki, akkor azok közül egyet vagy többet beadjon hozzánk. Ilyenkor persze tájékoztass minket arról, hogy melyik a fő karid és az hol lakik.

 

Mit kínálunk?

- A tagok céges hajóban repülnek minden céges tevékenységen - nem kell a sajátjukat kockáztatni. Csak skillezned kell és beleültetünk a megfelelő hajóba.
- Heti 3 PvE OP, heti 1 PvP OP (A WH jellegéből adódóan a PvE OP is bármikor PvP-vé alakulhat.)
- A szervezett OP-okon kívül is igyekszünk a spontán lehetőségeket megragadni
- Kezdőknek skillterv és képzési program. (Egy kezdő karakter 3 havi célirányos skillezéssel már tud csatlakozni, és ha a hozzáállása rendben van hasznos tevékenységet végezhet.)
- Mind shield mind armor doktrinákkal rendelkezünk.
- A statikus járatok pörgetésével, mind bőséges isk, mind célpont keresési lehetőségek.
- Térképező program, kidolgozott céges bookmark rendszer, céges Overview stetting
- Bolygózáshoz, industrial tevékenységhez megfelelő infrastruktúrával rendelkezünk.
- Osztalék rendszer, havi kifizetéssel, az aktivitás mértéke alapján.
- Éves corp találkozó bográcsozással, iszogatással,
- Baráti közösség.

 

Jelentkezés feltételei?

- Szembefordítható hüvelykujj
- Humorérzék
- Megbízhatóság
- Kezdeményező készség, önálló döntésképesség
- Teamspeak/Discord/füstjelek vagy az aktuálisan előírt kommunikációs program használata, (aki valamiért nem tud beszélni, alszik a gyerek stb, annak is kell hallania minket).
- Tanulásra és fejlődésre való hajlandóság
- Csapatmunkára való képesség - fleetben az utasítások követése
- Legalább egy covops fregatt/bomber és szkenner skillek ismerete, valamint legalább egy DPS cruiser ismerete. Haladókkal egyeztetünk fitteket.
- Ha szeretnél csatlakozni, pár alkalommal velünk repülhetsz külsősként, sőt ehhez mi is ragaszkodunk. Ez alatt a pár alkalom alatt valamennyire megismerünk és te is látod hogyan mennek nálunk a dolgok. Jobb ha idejében kiderül, egyezünk-e.
- Maximális tisztelettel, de a jelentkezés ténye nem jelent automatikus tagfelvételt, ezen senki ne sértődjön meg.
- API kulcs leadása az alábbiakban megadott e-mail címre. (Sose küldd ingame!)

 

ELÉRHETŐSÉGEK, ADATOK:

Diplomácia és kapcsolatfelvétel ingame:
Tertius Chorus Magister, Imahara Idoru, Khaan-HUN, Renraf Hakari,
Nyilvános Ingame csatorna: WIMO
email: wimo.eve@gmail.com
Killboardunk
https://zkillboard.com/corporation/98390291/

 

IMG_20140621_134128.jpg

GYIK

K: Miért nem hallottam eddig soha rólatok?
V: A WH cégek természetüknél fogva rejtőzködnek, akkor vannak nagyobb biztonságban ha mások egyáltalán nem tudnak a létezésükről. Most bár számos vita és ellenérv előzte meg a bemutatkozást, fontosabb szempontnak ítéltük meg a létszám növelését, illetve pótolnunk kell az RL okok miatt játékból kieső tagjainkat.

K: Mennyi kötelező tevékenység van nálatok?
V: Kizárólag a Home Deffense ami kötelező. Minden más opcionális. Ha heti egy, vagy havi egy OP-ra tudsz eljönni, de arra stabilan, semmi gond. Viszont ne tűnj el hosszú időre anélkül, hogy erről a vezetőséget tájékoztatnád.

K: Kezdőbarát cég vagytok?
V: Mondhatom, hogy igen, bár maga a környezet ahol lakunk nem túl kezdőbarát. Ha kezdő vagy, mi minden szükséges információt, segítséget, okítást meg fogunk adni, hogy mit kell tenned. Nem fog minden azonnal sikerülni, és biztos jó párszor le is fognak lőni, mire beletanulsz. Azok a kezdők akik azzal kezdik az EVE pályafutásukat, hogy WH-kba járkálnak data relic kannákat nyitogatni egész gyorsan tudnak integrálódni.

K: Standig rendszeretek?
V: NBSI - mindenkire lőhetsz aki nem kék.

K: Ha többen vagytok többfelé kell osztani az ISK-et, miért osztoztok másokkal?
V: Nagyobb fleetekben gyorsabban tudjuk pörgetni a combat site-okat, nagyobb aktív létszám mellett több OP-ot tudunk tartani egy héten, esetleg több fleet futhat párhuzamosan, egy esetleges idegen felderítőnek hosszabb ideig tart egy támadó flottát ránk szerveznie. Ezen kívül ha többen vagyunk mi is több felderítőt tudunk kiküldeni, ami összességében kevesebb szükségtelen losst és több lőhető célpontot jelent. Tehát egy nagyobb létszám stabilabb és folyamatosabb bevételt, valamint több contentet eredményez.

K: Alfa klónnal jöhetek?
V: Nem. Bár nálunk nem a skillezettség az elsődleges követelmény és az alfákkal elég sok mindent lehet csinálni, de a WH-ban még az alapvető túléléshez szükséges skillekkel sem rendelkeznek. Ha alfa vagy de tervezed az Omega upgrade-et akkor skilltervekkel tanácsokkal szívesen ellátunk, hogy később csatlakozni tudjál.

K: Azt hallottam gonoszok vagytok, igaz ez?
V: Nem, az egy másik majom. Ábra mellékelve:

K: Miért van nálatok ilyen sok szabály?
V: WH-ban nem maradsz életben, ha nem vagy szervezett, a szabályokat a wormhole űr sajátosságai miatt alakítottuk ki és a praktikusság diktálja őket. Elég gyorsan meg lehet ezeket szokni, ha rutinná válik a használatuk, nem fogod tehernek érezni.

K: Miért nem C5-ben laktok? Abban van a pénz!
V: Igen meg ott laknak a tápláléklánc tetején lévő cégek is. Mióta a CCP nerfelte a capital eszkalációt, ezért közel sincs már akkora pénz benne mint korábban. Az eszkaláció nélküli C5 siteok lövésére fel vagyunk készülve.

K: Azt hallottam a wormhole űr veszélyes. Igaz ez?
V: Igaz. Jó esetben azokra, akikre te vadászol. Ugyanakkor rendkívül izgalmas is. Ha neked ez bejön és megtanulsz megfelelően közlekedni, akkor beleszeretsz és maradsz, ha meg nem, akkor le fogsz morzsolódni.

K: Hány killem lesz egy héten, ha veletek repülök?
V: Hogy ne érjen csalódás mert másra számítasz, már az elején tisztázzunk valamit. WH-ban még egy szkenner hajó killért is meg kell dolgozni. Elismerve az FW és nullsec cégek nagyszerű teljesítményét, tisztában kell lenni vele, hogy nálunk jóval kevesebb alkalom adódik lövésre. Nincsen olyan instant akció mint FW lowsec-ben, vagy nem lehet egy óra alatt több tucat killt szerezni, mint egy nagy nullsec fleetcsatában. Sokszor órákig kell cserkészni egy célpontot hogy lőhető pozícióba kerüljön, néhány mázlis esettől eltekintve. Mindaz a sok felderítés, előkészítés azért zajlik, hogy az az egy döntő pillanat létrejöjjön. Emiatt türelmetlen embernek nem is való ez. Viszont sokkal jobban fogod becsülni azt a killt amiért ennyire megdolgoztál.

K: Ne szerezzek előbb tapasztalatot C1-C2 WH-ban mielőtt hozzátok megyek?
V: Szíved joga, de egy rutinos társaságban gyorsabban fogsz fejlődni, kész megoldásokat fogsz kapni, és nem kell végigmenned azon a számtalan vakvágányon és rossz megoldáson, amit mi hónapok alatt végigjártunk, és a magunk kárán kitapasztaltunk. Az alacsony osztályú WH-kban csak a bevétel kisebb, a veszély ugyanakkora, és a bubi is pont ugyanúgy működik.

K: Hol a csapda?
V: Mindenütt. Most is ott áll melletted 15 cloakos proteus. Szóval nyomkodd csak a dscant! ;)

 

További kérdésed van? A hozzászólásokban felteheted, legjobb tudásunk szerint meg fogjuk válaszolni.

Üdv és Fly Safe! o7
Tertius Chorus Magister

 

Hozzászólások:

Coortus Legio
2017.01.03 15:43:42
Sok sikert srácok!
Bejelentkezés
Még több...