Hozzászólások:

Coortus Legio
2016.09.08 18:34:23
üdv

Hát ha itt az oldalon szétnézel a magyar corpok menüpont alatt van egy pár kezdetnek megnézni milyenek vannak hol élnek. De ha a játékban fel lépsz a "hun" nevű közösségi chat csatornára, akkor ott tudsz érdeklődni még, milyenek vannak és milyenek a feltételek. A csatornára mindenképp érdemes fellépni, mert ott tudnak a játékkal kapcsolatos kérdésekre legjobban gyors és precíz választ adni. Természetesen itt forumon is tudunk, de itt lassabb ugye.
Anonymus
2016.09.11 09:22:15
A carrer küldik nagy részén túl vagyok vettem új hajót is level egyes agentekre most gyütök a cirkálómra. Mielött még lejárna a triálom szeretnék belekóstolni a pvp részébe ha jól tudom ezt a következő csoportokra bontjátok: low sec, 0.0, FW, WH. Valami leírást tudnátok mutatni vagy esetleg jó lenne ha csak egy időre is de egy ts re felmenni és elpukkantani néhány hajót.
The 1st Regiment
2016.09.30 09:16:21
Szerintem a PVP-t nem ilyen alapon bontjuk csoportokra. Illetve hát ez is egy megközelítés, de high-sec-ben is lehet pvp-zni (akár war-al, akár csak simán gankeléssel). Plussz "market-pvp" is létezik.
Leírás róluk szerintem (pláne összefoglalóként) nem létezik, a körülmények mások köztük (mint, hogy például low-secben nem tudsz bombázni vagy bubizni, míg 0.0-ban ninscenek a kapun sentry-k)
Bejelentkezés
Még több...