HUN csati szabályzat

HUN csati szabályzat

 

Nem kívánjuk a beszélgetések tartalmát cenzúrázni, vagy bárki "jogát" elvenni attól, hogy részt vegyen beszélgetésekben, de a játék üzemeltetőinek - CCP álláspontja szerint a HUN csatorna az egy privát csatorna, így a moderációja nem az üzemeltető, hanem a csatorna létrehozójának (Patikus) és az általa megbízott operátorok feladatai közé tartozik. Sajnos az évek alatt - játékosok közti - kialakult személyes ellentétek miatt - a csatorna eredeti céljának megóvásából - kénytelenek vagyunk szélsőséges szabályokat "beiktatni".

Ha valaki úgy gondolja, hogy számára nem megfelelőek a következő szabályok, úgy számos lehetősége van más, esetleg saját csatornát létrehozni, saját szabályokat kialakítani, DE nem kívánunk a következőkkel élni, "ha nem muszáj".

A HUN csatira vonatkozó szabályok

Tilos: A csatorna rendszabályozási módszereiről és a következő feltételekről vitát folytatni:
Tilos: alpári (trágár), rasszista megnyilvánulás!
Tilos: a fekete listán szereplő játékosoknak, vagy az őket befogadó cégeknek a csatorna használata
Tilos: gyakori (flood/spam) és a 'szerkezetet megtörő' (alakzatok) üzenetek elküldése.
Tilos: vírusos, felnőtt vagy elvont tartalmú képek, oldalak linkelése.
Tilos: lenéző (pl noob, béna, etc) üzenetet írni.
Tilos: valós politika megvitatása.
Tilos: Bárki valós, személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás, stb.) engedély nélküli közzététele.
Tilos: Warez oldalak linkjei, vagy direkt ilyen letöltési lehetőségre mutató hivatkozások (és mindent amit tílt az EULA) írása.

A szabályok megszegése (normál ~ nem kivívó esetben) először ideiglenes, majd végleges ban-t von maga után a HUN csatornáról.

Fontos: Amennyiben valakinek kérdése lenne a fentiekkel kapcsolatban, forduljon bizalommal az operátorok fele: Christin Thieneret, Istenfia, Jaspet Anna, Kathryn Darly, Laci

Még több...