#ISKBrainstorming
Néhány hónapja már, hogy faggatom Lacit, hogy miért van az ISK magyar nyelvű változata 4 kiegészítő lemaradásban, de Ő is csak egy ember.

Szeretnék neki segíteni és bár a kettőnk közötti "vita" (wiki vs pdf vs fa) nem hozott konstruktív eredményt, úgy emlékszem, hogy azt mondtam akkor, hogy megkérdezlek titeket, mielőtt bármit is tennék.

Ha szeretnénk az ISK-ban lévő tudásanyagot frissíteni, Ti hogyan tudnátok segíteni, illetve szerintetek hogyan lenne jobb?

A) A wiki.eveonline.com mintájára csináljunk egy wikit -t, amit bárki tud frissíteni
B) Valahogy oldjuk meg a PDF változat frissítését
C) Egyéb

Hozzászólások:

HUN Corp.
2015.09.11 07:35:17
Valahogy így van, csak ennyi kellene kezdetnek.

Persze megfontolandó a WiKi kérdés is. Melyik hasznosabb?
The 1st Regiment
2015.09.11 10:18:02
Igazán hasznos a kettő együtt lenne párhuzamosan, de ahhoz külön munkacsoport kellene mind a kettőre. Szerintem jelen körülmények között a pdf a "hasznosabb", bár hosszútávon valamilyen wiki féle megoldást tudnék elképzelni, ami kigenerálható pdf-be fejezetenként.
A wiki-vel az a bajom, hogy látva hun csatornát véget nem érő viták zajlanának hajókról például bizonyos feladatokra, mert ugye rattlesnake és a rattolás az istenkirályság, és többet írnának az emberek a vitaoldalra, mint a cikkbe
The 1st Regiment
2015.09.11 17:49:32
Én személy szerint a Wiki-t támogatnám. Sokkal sokszínűbb, kötetlenebb téma, amit úgy is annyiféleképpen alakítunk, ahogyan akarunk. Ebben még szívesen segítenék is.

A fordításban viszont nem kívánok részt venni. Jobb szeretem a saját szám íze leírni, megfogalmazni a dolgokat és más szövegének a hű és minőségi fordítása olyan megterhelő rabszolgameló, amit nem vállalok, ha lényegében ugyanazt a saját szavaimmal is megfogalmazhatom épp olyan jól.
HUN Corp.
2015.09.11 20:24:38
Én dev blogot is úgy szoktam "fordítani", hogy leírom, amit megértek belőle. Aztán, hogy ezt ki hogyan másolja tovább ...
Puritans
2015.11.03 09:55:52
Az ISK-et én majd a karácsonyi ünnep környékén előveszem és át fogom írni HUNglishra... ez van, élet az kemény ...
Bejelentkezés
Még több...