Rubicon 1.1 újdonságok - képekben

Rubicon 1.1 újdonságok - képekben

 

Pár napja tettük közzé Tyrant videóját a Rubicon 1.1 újdonságairól. A videóban azonban nem volt benne minden egyes apróság, így azoknak utána jártam "igazak-e"! :) Screenshot részletekkel illusztrálom a tényeket (már amit lehetett).1. Lehet törölni a saját „market order-eket” (piaci megbízásokat) a piac „Details” (részletek) füle alól.


2. Gyorsgombot kapott a „Fitting management”. (azaz adhatsz neki kedved szerint)


3. A „Fitting management” ablakban mostantól a moduloknak látszanak az ikonjai és hogy milyen tech szintűek, valamint megfoghatod és kihúzhatod, hogy linket készíts belőlük.


4. Az „Insure” (biztosítás) elérhető a hajóra jobb klikkelve is, ami után egy ablak jelenik meg, hogy kiválasszuk a biztosítást az adott hajóhoz. Ez az ablak nagyon hasonló a régihez, de ez nem modális és info-k vannak benne a hajóról (ikonja, típusa és neve, valamint a jelenlegi biztosítása).

5. A felugró kérdések a hajód biztosításával kapcsolatban eltűntethetőek lettek.


6. Ki lehet húzni az tárgyakat a „variation tab”-ból (és egyéb helyekről, de nem emlékszem most rájuk).


7. A „Route” (útvonal) menüjébe bekerült egy helyszínkereső mező.


8. A drónok „Show info” ablak tulajdonság füle külön részekre lett szedve (hasonlóan ahhoz, ahogy a hajóknál jelenik meg). & 9. A hajók és a drónok „Damage resistance” tulajdonságai már a „Show info” ablakban megjelennek (ahogy a Fitting ablakban) mutatókkal, ahelyett hogy egyesével fel lennének sorolva.


A többi pontot kipróbáltam és jelentem ezek is működnek SISI-n! :) (a legnagyobb kedvencem - de ahogy a hivatalos fórumot olvastam, majdnem mindenkinek - a privát contract automatikus átállása! :D )

  • Most már meg lehet nyitni a „Member edit” (tag szerkesztése) ablakot egy karakterhez, annak ellenére, hogy egy már nyitva van (az új a régi helyére kerül).
  • Ha contract-ot készítesz, a privát jelölőnégyzet automatikusan bejelölődik, ha elkezdesz egy nevet írni/megadni a privát mezőbe.
  • Az Enter leütése a „Fitting Management” ablak kereső mezőjében végrehatja a keresést.


További jó tesztelgetést SISI-n!

Hozzászólások:

Bejelentkezés
Egy gyors összefoglaló, azoknak akik nem akarják/akarták végig nézni a 49 perces videót és még nem vetették bele magukat a fórumba
Még több...