Új játékosokat felkészítő előadás #3

 

Ipar

Az újév megérkezésével ideje belecsapni egy friss Új játékosokat felkészítő előadásba! Kettőn már sikeresen túl vagyunk - új játékosok százaival (és néhány veteránnal) - a harc technikáiról és a felfedezésről. Mindkét előadást csodálatos flottákkal koronáztuk meg, amelyek robbanásokat, nevetéseket és még egy dalt is eredményeztek.

Annak, aki nem tudná, az Új játékosokat felkészítő előadások az EVE Közösség Csapat által működtetett szemináriumok, amik megtanítják csínját-bínját az újoncokat az EVE Online speciális szegmenseiről. Minden CCP által csinált szeminárium 20-30 perces és nagyjából 20 perc követi a Q&A-ban.

A következő előadásban EVE Online alapvetően legfontosabb területét nézzük meg: az Ipart! Ebben a részben elmagyarázzuk a játékosoknak hogyan is működik az ipar az EVE Online-ban, megtanítjuk őket a bányászás, gyártás és termelés alapjaira, aztán megmutatom néhány haladó témát, mint az „invention” (feltalálás), T2 gyártás és még a POS működtetést is.

Az előadás 15-én, szerdán indul és egészen február 22-ig tart, amikor egy bányász flottát indítunk minden érdeklődő iparosnak!


 

Wednesday, Jan 15 @ 18:00 UTC: Overview – What is S&I about? (Áttekintés – Miről szól a kutatás és gyártás?)

Saturday, Jan 18 @ 18:00 UTC: Skills (skill-ek = szakértelem)

Wednesday, Jan 22 @ 18:00 UTC: Modules (modulok)

Saturday, Jan 25 @ 18:00 UTC: Mining & Gas harvesting (bányászat és gáz begyűjtés)

Wednesday, Jan 29 @ 18:00 UTC: Planetary Interaction (bolygózás)

Saturday, Feb 1 @ 18:00 UTC: Basic manufacturing and Tech-1 industry (alap gyártások és T1 iparág)

Wednesday, Feb 5 @ 18:00 UTC: Advanced manufacturing Tech-2 industry (haladó gyártások és T2 iparág)

Saturday, Feb 8 @ 18:00 UTC: Player owned structures and deployables (POS és ami vele jár)

Wednesday, Feb 12 @ 18:00 UTC: Drug manufacturing and reactions (drog gyártás és reakciók)

Saturday, Feb 15 @ 18:00 UTC: Dealing with others (másokkal egyezkedni)

Saturday, Feb 22 @ 18:00 UTC : Mining fleet (bányász flotta)

Plusz, tudjuk, hogy többen vannak, akik nem tudnak részt venni a szerdai előadáson, így ettől az előadástól kezdve, felajánljuk az ISD által, hogy minden szombaton 16:00 órakor megismételjük a szerdai előadást. Így azok, akik lemaradtak az ülésről, részt tudnak venni rajta vagy akik át akarják ismételni amit tanultak, meg tudják tenni.

Szóval, ha érdekel, hogy az Iparról tanulj, csatlakozz a „New Player Training Sessions” csatornán in-game a fent leírt időpontokban! Akár most csatlakoztál az EVE Online-hoz és még nem tudod mi érdekel benne vagy veteránként úgy gondolod belemártod a lábujjad az Ipar vizébe, biztos lehetsz benne, hogy valamit tanulni fogsz!

 

Forrás: http://community.eveonline.com/news/dev-blogs/new-player-training-sessions-track-3

 

Hozzászólások:

Bejelentkezés
Egy gyors összefoglaló, azoknak akik nem akarják/akarták végig nézni a 49 perces videót és még nem vetették bele magukat a fórumba
Még több...