CCP adventi naptár

 

Az izlandi időjárás egy kiszámíthatatlan vadállat még a legjobb időszakokban is, de a szürkeséggel és esőkkel teli hetek után Thor és felebarátai végül tiszta égboltot és ropogós havat hoztak. Az utcai dekorációk és a sötét téli égboltot megvilágító fények ünnepi hangulatot varázsoltak.

Ez hagyományosan annak az időszaka, hogy kifejezzük és elismerjük milyen messzire jutottunk együtt, ugyanakkor az az izgalmas idő is, amikor megosztjuk a jövőképünket.

2013 egy vízválasztó év volt - az EVE, mint közös univerzum második évtizedének a kezdete. DUST 514 csatlakozása a TQ-hoz az EVE evolúciójának következő szakaszát indította el, mint egyetlen szilánkja az univerzumnak, az EVE és a DUST játékosainak együttműkődésével és ezzel hozzájárulva még nagyobb hőstettekhez, mint amit bármelyikük együl el tudna érni.

 

Ezen kívül olyan nagy változások jöttek EVE világának életébe, mint a Valkyrie, az Odyssey és a Rubicon kiegészítők.

Az EVE közösség támogatása nélkül ma nem tartanánk ott, ahol vagyunk, évről évre egyre többet vagyunk képesek megtenni, amit mi szeretünk, együtt szőni a világ legnagyobb játék közösségének fonalát. Ti egy csodálatos, dinamukis, tehetséges, kreatív, öldöklő, nagylelkű, vidám, őrjítő, ragyogó csapat vagytok a világ minden tájáról.

Most, hogy 2013 végéhez közeledünk és a második évtizedünk is elkezdődött, itt az ideje egy kis meglepetésnek.
Az izlandi kultúrkörből ismert 13 csínytalan Yule fiúk lejönnek a hegyekből jókedvet és néha nem annyira vidám dolgokat adakozva a karácsonyra készülődő gyanútlan lakosoknak. Ebben az évben kiterjesztették műveleti területüket, hogy New Eden lakóit is elérjék.

Szóval lehetsz akár csintalan, akár kedves, esetleg mindkettő, minden nap nézz el www.eveonline.com/holiday2013 oldalra és lesd meg mi található a boltban.


Forrás: http://community.eveonline.com/news/dev-blogs/happy-holidays-from-us-to-you/

Hozzászólások:

Bejelentkezés
Egy gyors összefoglaló, azoknak akik nem akarják/akarták végig nézni a 49 perces videót és még nem vetették bele magukat a fórumba
Még több...