Új játékosokat felkészítő előadás: Felfedezés

Új játékosokat felkészítő előadás: Felfedezés

 

Üdv az újoncoknak, Isten hozott benneteket az EVE Online-ban! CCP Eterne vagyok és egy új programot indítottam: "New Player Training Sessions" (Új Játékosokat Felkészítő Előadás ~ angol nyelven). Ahogy a neve is jelzi, ezek a programok az újoncoknak tanítják meg EVE alapjait, kérdezhetnek magától a CCP-től és segítséget nyújtanak, hogy minél könnyebben megismerje ezt a magával ragadó játékot.


Az első leckénk a PVP-ről október közepétől a Rubicon megjelenéséig tartott és egy nagy 200 fős roaminggal teljesedett ki! A résztvevők (beleértve minket is, szervezőket) rengeteget tanultak az egész előadásból és most már készen állunk a második menetre! A Rubicon megjelenése, főleg a "Ghost site-ok" miatt úgy döntöttünk a Felfedezésre fogunk koncentrálni.


Ahogy eddig is, ez az előadás sorozat a kezdő játékosokat segíti, hogy el tudják sajátítatni a lehető legtágabb ismereteteket az EVE-ről, mint például hogyan fittelje a hajóját vagy hogyan jusson el A pontból B pontba nehézségek nélkül. De ez a múlt, most meg akarjuk tanítani a játékosoknak a "scanner probe"-ok (szondák) használatát, "exploration site"-ok megtalálását, hogyan csinálják végig az "escalation"-okat (eszkalációk) és még akár a "wormhole"-ok (féregjáratok) ismeretlen veszélyeibe is bevisszük őket. És még egyszer, mindezt a CCP-vezette flotta segítségével!


Ezúttal hétvégén és a hét folyamán is tartjuk a gyakorlatokat, így mégtöbb játékosnak tudunk segíteni, nem csak az Európai időzónában játszóknak.

A teljes időbeosztás:

Modulok - November 27, 17:00 UTC
A hajód felszerelése - November 30, 17:00 UTC
ISK termelés - December 3, 17:00 UTC
A hajód irányítása - Deccember 7, 17:00 UTC
Hogyan scannelj - December 12, 17:00 UTC
Data, Relic, & Ghost Sites (különböző "site"-ok) - December 15, 17:00 UTC
Kő, Gáz, Jég - December 18, 17:00 UTC
Combat Sites (lövöldözős) és Escalations (eszkalációk) - December 21, 17:00 UTC
Féregjáratok - December 23, 17:00 UTC
Felfedező flotta - December 27, 17:00 UTC

*Az UTC időzónát használ a szerver, ezért úgy is mondjuk, hogy "EVE-idő szerint"


Hogyan csatlakozz

A kiképző gyakorlatokra való csatlakozás a "New Player Training Sessions" csatornára kell jelentkezni. Ez a csatorna a nap 24 órájában nyitva áll bármilyen kérdésekre amikor épp nem tartunk szemináriumot. Az előző előadások anyaga elérhető EVElopedia oldalán, illetve egy teljes lista is található itt róluk. 

Reméljük minden új játékos részt tud majd venni és tanulni az EVE Online-ról!


Forrás: http://community.eveonline.com/news/dev-blogs/new-player-training-session-track-2

Hozzászólások:

Bejelentkezés
Egy gyors összefoglaló, azoknak akik nem akarják/akarták végig nézni a 49 perces videót és még nem vetették bele magukat a fórumba
Még több...