Ez a hét Nullsec-ben (nov. 28 - dec. 1.)

Ez a hét Nullsec-ben (nov. 28 - dec. 1.)

 

"This week in Nullsec" (Ez a hét Nullsec-ben) egy hetente kétszer, hétfőnként és csütörtökönként megjelenő cikk. Ez a cikk összefoglalja az elmúlt 3-4 napban történteket, a Sov változásoktól Failcascade-okig. 


2013 november 28. Csütörtök


- Red Alliance miután 2 hónap és 10 napon át a Legion of xXdeathXx-nél csövezett, visszaadott 10 rendszert Geminate Régióban nekik. Így a Red Alliance rendszererei a 6 nemrég elfoglalt rendszer Scalding Pass régióban, majd az idő megmondja, hogy ez jó húzás volt-e.

- A The Kalevala Expanse-it akció úgy tűnik a vége felé érkezik, a Gentlemen’s Agreement megint elvesztett egy rendszert, leredukálva a rendszerüket 2-re a régióban. Az Insidious Empire még 3 rendszert elfoglalt, így 13 rendszert birtokol. Miután az Insidious Empire befejezi a feltörlő hadműveletét a The Kalevala Expanse régióban, hadrendbe tudna állni a Geminate régióban lévő rendszereiben és képes lenne támadni a CFC bérlő területeit és a Gentlemen’s Agreement területeit Vale of the Silent régióban.

- Egy CFC tag, a Fidelas Constans elfoglalt még egy rendszert Etherium Reach régióban, így 4-re tornászva a rendszereik számát a régióban, még nem tudni, hogy az N3 hogyan fog reagálni erre a fenyegetésre. Vajon az N3 eltereli a figyelmét az orosz frontról és megkockáztat még több rendszer elvesztését, vagy az Insidious Empire hadrendbe áll Etherium Reach-ben, hogy megvédje azt a Fidelas Constans-tól, ahelyett hogy offenzívát indítana Vale of the Silent-ben? Úgy gondolom, majd az idő megmondja.

- Korábban ezen a reggelen a Northern Coalition.-nek sikerült elpusztítani 2 Catch régióban lévő rendszerben TCU-kat, egy kis flotta supercarrier-el. Stainwagon egy Tengu flotta felállításával válaszolt a fenyegetésre, hogy gyorsan elintézze a Northern Coalition. TCU-kat. Az Against all Authorities lerakta a saját TCU-it, így a rendszerek visszakerültek az AAA kezére.

- A The Kadeshi felállított egy 16 carrierből álló flottát az utolsó DARKNESS. I-HUB timerre Omist régióban, egy Stainwagon dreadnought flotta épp a közelben ténykedett, így beugrottak, hogy segítsenek a DARKNESS.-nek a carrierek ellen. A 16-ból 13 carrier megsemmisült, a kár megközelítőleg 26 milliárd ISK.


2013. november 29. Péntek


- Egy smartbomb-al fittelt rattoló nyx, ami egy PL bérlő szövetséghez tartozott - Brothers of Tangra -, megsemmisült 5 pilóta által, kettejük moros-ban volt, a másik 3 heavy interdictor-okban és interdictor-ban. A rendszer cyno-jammelve volt, így a csapatnak (2 black legion pilóta) egy féregjáraton keresztül kellett behozni a dreadnought-okat.

- Fidelas Constans folytatja a rendszerek elfoglalását Etherium Reach-ben, 7 rendszert szereztek ma. Így 11 rendszer van irányításuk alatt a 100-ból a régióban, ezzel 12%-os fennhatóságot garantálva maguknak. Még mindig semmi hír arról, hogy az N3 hogyan tervezi lereagálni ezt a fenyegetést.

- Pandemic Legion N3 erőkkel megtámogatva megütközött a CFC + Black Legion erőkkel HLW-HP rendszerben. Pandemic Legion/N3-nak sikerült 23 csatahajót elpusztítani 47 csatahajó, 2 carrier és 5 dreadnought árán. Pandemic Legion/N3-nak sikerült kivonnia a maradék capital flottáját a csatamezőről, ami kb. 130-at számlált.


2013 november 30. Szombat


- Fidelas Constans elfoglalt még egy rendszert Etherium Reach-ben, feltornászva a rendszereik számát 12-re a régióban. Ha az N3 hagyja tevékenykedni a Fidelas Constans-t Etherium Reach-ben, akkor nem csak egy létfontosságú régiót veszítenek el, ami összeköti az északi drone régió birodalmat a déli birodalommal, de elveszíthetik a bérlőik hitét is bennük, akik a fő ISK forrást biztosítják az N3 számára.

- Insidious empire elfoglalt még egy rendszert a The Kalevala Expanse-ban, lecsökkentve a Gentlemen’s Agreement rendszerek számát 2-re a régióban. A Gentlemen’s Agreement aktivitás a régióban megtört az utóbbi napokban, a CFC tag Circle-of-two adta eddig a fő ellenállást az Insidious Empire-nak, de a teljesítményük hagy némi kívánnivalót.

- Red Alliance elfoglalta QPTT-F-t kora reggel, de 4 órával később elvesztette egy N3 prophecy fleet-től. A rendszer jelenleg holtponton van, egyik oldal sem képes úgy TCU-t rakni a rendszerben, hogy ne féljen a megsemmisülésétől, mielőtt az bekapcsolna. Red Alliance elfoglalta első rendszerét Insmother régióban, 67Y-NR-t. Néhányan úgy gondolhatják, hogy Insmother régió a Red Alliance szülőföldje, így nagyon sokaknak a szövetségben különleges nap volt a mai, megjelölve a napot a visszatérésükre, talán azt, hogy a Red Alliance visszatér régi, erős formájába.


2013 december 1. Vasárnap


- Fidelas Constans a napot 3 rendszer elfoglalásával kezdte Etherium Reach régióban. Így 15 rendszert tartanak a kezükben a 100-ból, 15%-os régió felügyelettel, de meg kell jegyezni, hogy a régióban nem birtokolnak állomást a 39-ből. Eddig a Fidelas Constans-nak nincs ellenállása a területszerzés ellen Etherium Reach-ben. Az N3-nak el kell kezdeni hadrendbe állni a környéken, hogy elhárítsa a Fidelas Constans területszerzését, vagy megkockáztatja az egész régió elvesztését a CFC javára.

- Az Insidious Empire elvett még egy rendszert a Gentlemen’s Agreement. Az Insidious Empire most 15 rendszert ural a régióban és sikerült a Gentlemen’s agreement rendszereit lecsökkentenie 1-re. Nincs kétség afelől, hogy ez az egy magányos rendszer hamarosan elesik és az Insidious Empire-t hadrendbe állítja valahova máshova. Személyesen úgy gondolom, hogy Etherium Reach-be állnak hadrendbe, hogy elhárítsák a Fidelas Constans veszélyt.

- Stainwagon tag Darkness of Despair elfoglalta DY-P7Q-t Immensea régióban a Nulli Secunda-tól, ez az első rendszer, amit a Darkness of Despair eddig elfoglalt ebben a háborúban és az első rendszer, ami elesett Immensea régióban. Eddig az N3 nem volt képes egyetlen rendszert sem elfoglalni, ami nem tartozott hozzájuk a háború előtt, de jó párat elvesztettek. Ez a háború eddig biztosan nem megy túl jól az N3-nak.

- A Red Alliance-nak sikerült elfoglalnia egy Scalding Pass-beli rendszert, QPTT-F-et, így már 7 rendszert uralnak a 81-ből a régióban. A Solar Fleet is elfoglalt egy rendszert, XVV-20-et Immensea-ban. Ez a második rendszer a régióban, ami külső erők által veszett el és az első rendszer, amit a Solar Fleet elfoglalt az N3-tól a korábbi őszi Querios részleges elfoglalása óta.


Forrás:  http://evenews24.com/2013/12/02/this-week-in-nullsec-3/


Hozzászólások:

Bejelentkezés
Még több...