Ez a hét Nullsec-ben (nov. 25-27.)

Ez a hét Nullsec-ben (nov. 25-27.)

 

"This week in Nullsec" (Ez a hét Nullsec-ben) egy hetente kétszer, hétfőnként és csütörtökönként megjelenő cikk. Ez a cikk összefoglalja az elmúlt 3-4 napban történteket, a Sov változásoktól Failcascade-okig. 2013 november 25. Hétfő


Az Insidious Empire folytatta a törekvéseit az északi The Kalevala Expanse régióban a Gentlemen’s Agreement és a Fidelas Constans ellen.
Eddig az Insidious Empire képes volt felszabadítani 12 rendszert a Gentlemen’s Agreement-től, így a Gentlemen’s Agreement-nek már csak 3 rendszere van a régióban. Még nem tudni, hogy az Insidious Empire visszacsatolja-e a rendszereket a Northern Coalition.-nak vagy megtartja azokat magának.

G-AOTH rendszert - ami eddig az N3 koalíció egyik tagja a Mildly Intoxicated kezén volt - elfoglalta az Against ALL Authorities (továbbá AAA). AAA most a 108 rendszerből 94-et a kezében tart, így Catch régió több mint 87% az ő fennhatóságuk alatt áll.

Omist egyre inkább a DARKNESS. fennhatósága alá kerül, akik eddig 7 rendszert tudtak elfoglalni a régióból. Ez a régió főképp a Northern associates. (N3 bérlő szövetség) és az Echoes of Nowhere-ből (ipari szövetség, aki az N3 számára termel) áll. A The Kadeshi is rendelkezik jópár rendszerrel a régióban és egyre aktívabban részt vesz a DARKNESS. Omist-ba való behatolása ellen.

A Red alliance 13 napja csatlakozott a háborúba, hadrendbe állt délen Scalding Pass régióban és elkezdte visszavenni a rendszereket, amiket még előző év decemberében az N3 koalíció elvett tőle. Eddig 4 rendszerük van a 81-ből a régióban, így körülbelül a régió 5%-a van a fennhatósága alatt.

Razor elfoglalta K212-A rendszert Scalding pass-ban. Még nem tudni, hogy a CFC szándékozik-e hadrendbe állni ebben a rendszerben, sőt azt sem tudni, hogy a Razor csatlakozik-e fent északon, hogy segítse a Fidelas Constans-t és a Gentlemen’s Agreement-et az Insidious Empire ellen, aki eddig kitartóan visszaverte a CFC tagokat az előző összecsapásaikban.

Miután a Why So Super SeriOUs (Why so Serious ipari szövetség) fölött átvette az irányítást pár Goonswarm Federation kém, az Aerodyne Collective cég alapított egy új szövetséget WHY so DERP’D néven, akik eddig 12 rendszer fölött vették vissza az irányítást és az állomásaik 3/4-ét.

Az AAA vezetője Alhana Starbreeze lemondott, mert több időt szeretett volna tölteni a való életben és Lahari-t nevezte ki a helyére. Lahari a Novatech Armada CEO-ja, egy 100 fős angolul beszélő cég az AAA-ban. Novatech Armada 2012 októberében csatlakozott a szövetséghez, azelőtt a tél előtt, mielőtt az AAA elvesztette a tagjainak 4/5-ét és az összes területét. A tény, hogy Novatech Armada a szövetségben maradt a gyengeség jelei ellenére csak azt mutathatja, hogy mennyire elkötelezett Lahari az AAA-hoz. Novatech Armada egy angolul beszélő cég (Lahari beszél oroszul is) így az AAA-nak most először van angol háttérrel rendelkező vezetője.

E1F-LK rendszert támadás érte US időzónában egy CFC és DTF (Stainwagon + Black legion + Solar Fleet) egyesült haderő által, hétfőn késő este. Annak ellenére, hogy erősen US időzónában történt az esemény, a Darkness of Despair képes volt tisztes mennyiségű emberrel megjelenni.


2013 november 26. Kedd


Red alliance elfoglalta 4E-EZS-t Scalding pass-ban, növelve befolyásukat 5 rendszerre a 81ből, növelve a fennhatóságukat a régióban 6%-ra.

Egy Solar Fleet Nyx-et - miközben egyedül rajtaütött egy Archonon - elkaptak a PL/N3 csapatok egy jól kitervelt csapdában. A Nyx megsemmisült és feladta a leckét a pilótának (Playfull snail): Ne droppolj egyedül, ha csak nem vagy Wixy.

A Northern Associates. továbbra is veszíti a rendszereit. 6-KPAB Scalding Pass-ban, KR8-27 Omist-ban és PX-IHN Etherium Reach-ben, mind elesett. Egy CFG tag, a Circle Of Two elfoglalta C3I-D5 és 01B-88 rendszereket Perrigen Falls-ban. Nulli Secunda elvesztette QBZO-R-t Etherium Reach-ben. WHY so DERP’D elfoglalta 3-QNM4 és TFPT-U rendszereket, amik Why So Super Seri0Us befolyása alatt álltak, mielőtt a kémek átvették az irányást.


2013 november 27. Szerda


Red alliance folytatja a rendszerek elfoglalását Scalding pass-ban, a mai célpont 6-KPAB volt. Így a Red alliance-nek már 6 rendszere van a régióban. Nem a Red alliance volt az egyetlen akik elvettek rendszereket az N3-tól aznap. A CFC tag Fidelas Constans elfoglalta PX-IHN-t és QBZO-R-t Etherium Reach régióban, így már 3 rendszerrel rendelkeznek a régióban. Azonban ez a nap nem csak veszteség volt az N3 számára, az Insidious Empire folytatta a The Kalevala Expanse-i rendszerek visszafoglalását, így mostanra F48K-D és 1-KCSA visszakerült az N3 keze alá. The Kadeshi elfoglalta KR8-27-t, amit a Northern Associates. kedden elvesztett.

Szerdán lehetett látni ennek a háborúnak az első Titán veszteségét és a második Titán megsemmisülését ebben a hónapban. Sajnos a Leviathan nem egy dicső csatában a haza védelmében pusztult, hanem egy N3 csapdában. Andi279 beugrott, hogy egy leszakadt archont elpusztítson doomsday-el, de egy N3 Heavy Interdictor megfogta a Titánt, ezalatt az archon pilóta visszalogolt és cyno-t nyitott, amin keresztül az S2N super flotta beugrott. (killmail)

Kora szerda reggel, amíg az orosz aludtak, N3 és PL elvitte a super flottáját egy körre és nekiállt kilőni minden védelmi SBU-t Impass régióban. Úgy látszik az N3 végre felébredt és egy hónap defenzív játék után talán átmennek offenzívbe.


Forrás: http://evenews24.com/2013/11/ 28/this-week-in-nullsec-2/

Hozzászólások:

Bejelentkezés
Még több...