Animekarácsony beszámoló

 

 

"Jöttünk..."

2013. december 14-én az Animekarácsonyra. Ahogy arról korábban is beszámoltunk, újra meghívást kapott néhány játékostársunk - Drezdor (Pribilinszky Károly) és Galor (Gaál Norbert) - az SFportal standjához, hogy megmutathassa, elmesélhesse milyen jó játék is az EVE Online és testvérei (Dust 514, EVE Valkyrie), remélve, hogy a legújabb POD-társaikat ismerik ott meg."Láttunk..."

Erről inkább meséljen olyan, aki ott is volt! :) Galor beszámolója következik!

Utólag kimondhatom, hogy szombaton sikerült öregbítenünk az EVE hírnevét. Paulus osztotta a parancsokat. Drezdor és Jun derekasan helyt állt a színpadért vívott csatában, míg Christin és én a standot "SBU-ztuk". Nehéz feladatunk volt, hiszen most az egész EVE univerzum (EVE Online, Dust 514, EVE Valkyrie) nevében jártunk el a koncentrációt szinte lehetetlenné tévő környezetben. Amerre néztem szebbnél szebb mikulás lányok és krampuszok mászkáltak fel és alá igen attraktív ruhákban. Hajnalban, az after party után, szép emlékekkel tértem nyugovóra. :)


"Visszamennénk..."

Jó hír, hogy a tavaszi Mondoconon is megtalálhatod majd az EVE-s standot az SFportal jóvoltából! Ha még nem tudod, szeretnél-e ezzel a játékkal játszani vagy csak szórakoztatnád a csapatot, esetleg cosplay lányokat szeretnél csodálni, mindenképp látogass el a rendezvényre! :)


Forrás: http://www.mondocon.hu/?page_id=7841

http://www.sfportal.hu/mondocon-programajanlo-az-eve-online-vilaga-16969.scifiHozzászólások:

Bejelentkezés
Még több...