Bejelentkezés

Jelen felületen a www.eve-online.hu közösségi, úgynevezett "fan-site" oldalra tudsz bejelentkezni.

Létező eve-online.hu fiók

Visszatérő felhasználók számára.


Létező EVE fiók és karakter

Új vagy visszatérő felhasználók számára egyszerűsített bejelentkezés.


Új eve-online.hu fiók

Új felhasználók számára klasszikus regisztráció.


Még nincs karaktered az EVE-ben?

Új játékosok számára.

Felhasználási feltételek

A www.eve-online.hu egy közösségi oldal, amely nem kínál vagy garantál sem pénzért, sem ingyen bármiféle terméket vagy szolgáltatást.

Az EVE Online internetes játék hivatalos oldala az eveonline.com címen található.

Elfogadod, hogy az oldal kommunikációs csatornáinak (cikkek, hozzászólások, privát üzenetek) használatán keresztül nem fogsz rágalmazó, pontatlan, sértő, durva, utálatos, zaklató, obszcén, profán, szexuális beállítottságú, fenyegető, mások személyiségi jogait, vagy a magyar jogszabályokat sértő üzeneteket küldeni. Elfogadod továbbá hogy nem teszel közzé szerzői jogvédelem alatt álló anyagot, hacsak nem te készítetted vagy nem kaptál írásos beleegyezést a tulajdonostól. A spam, flood, reklámozás, körlevelek és piramis játékok szintén tiltottak. Amennyiben ezeket megszeged, a rendszer - a moderátorokon kívül - automatikusan szankcionálhat negatív besorolással.

Vedd figyelembe, hogy az oldal üzemeltetői képtelenek megállapítani a hozzászólások hitelességét. Ne feledd, hogy nem ellenőrzünk minden elküldött üzenetet, és ezért nem is vagyunk felelősek azok tartalmáért. Nem garantáljuk az itt megjelenő információk hitelességét, teljességét, vagy hasznosságát. Az elküldött üzenetek a szerző nézeteit fejezik ki, és nem kifejezetten az oldal, annak üzemeltetőinek vagy tulajdonosának nézeteit. Bárki aki úgy érzi, hogy egy üzenet kifogásalható, azonnal értesítheti az oldal moderátorait. Az oldal tulajdonosa fenntartja a jogot a kifogásolható tartalom eltávolítására mérsékelt időn belül, ha úgy gondolják, hogy a törlés szükséges. Ez egy kézi beavatkozás, így kérjük légy tisztában azzal, hogy bizonyos üzeneteket nem tudunk azonnal törölni vagy szerkeszteni. Ez az eljárás ugyanúgy vonatkozik a felhasználói profilokra is. Amennyiben rendbontó cselekedeteiddel az oldal vagy a moderátorok ellen cselekszel, akkor a moderátorok dönthetnek az oldalról való kizárásodról. A panasz tételeket komolyan vesszük, kérjük, hogy ezeket privátban, rosszindulat nélkül tedd meg.

Kizárólag te vagy a felelős elküldött üzeneteid tartalmáért. Továbbá, elfogadod hogy biztosítod az oldal tulajdonosainak, bármilyen, a fórumhoz kapcsolódó weboldalnak ártatlanságát. Az oldal tulajdonosai továbbá fenntartják a jogot azonosságod (vagy bármilyen, a szolgáltatáson keresztül begyűjtött információ) felfedésére panasztétel vagy jogi lépések esetén, így minden törölt hozzászólást 30 napig még megőrzünk.

Regisztrációkor lehetőséged van felhasználóneved kiválasztására. Ezzel a felhasználói azonosítóval elfogadod, hogy soha nem adod ki jelszavad másoknak a saját biztonságod érdekében. Elfogadod, hogy SOHA nem használod más személy azonosítóját, semmilyen okból kifolyólag. Javasoljuk továbbá, hogy egy bonyolult és egyedi jelszót használj azonosítódhoz, hogy elkerüld az azonosító ellopását.

Az oldal használata során (ráutaló magatartás) elfogadod az adatvédelmi tájékoztatónkban leirtakat is.