| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
HiYuRei

Laci Lethal Agentrunner Concord Incinerator
|
Elküldve: 2010.05.28 13:58:29 Hozzászólás témája: ISK 2.0 - Angolul? Yes, ofcos! |
|
|
Fresh update.... 2010.05.29. 14:35
"A nagytesó" szólt, hogy ne GTC, hanem PLEX legyen a díjazás. íGY hát módosulni látszik a dolog: fejenként 6*30 nap Plex lesz a jutalom, (Maximum 5 személy).
Sziasztok!
Az ISK 2.0 sikeréből és az első fordítási kísérletének kudarcából tanulva, részben hivatalos "örülnénk neki", részben pedig magánemberek szponzorálásával, újra megpróbálnánk a projectet.
A feladat:
Lefordítani az ISK 2.0-t angolra ZÁROS határidőn belül (1- maximum 2 hónap, de ebben benne van a tördelés stb... is.).
Az igény:
5 ember számára tudunk felajánlást biztosítani, így ez lenne a létszám, ez fejenként kb. 80 oldal munkát jelentene. A legfontosabb, az angol helyesírás, megfelelő szöveg és mondatszerkezet, valamint az eredeti mondanivaló átültetése, természetesen élve a fordítói szabadsággal.
Mivel szponzorált dologról lenne szó, nagyon fontos a pontosság, mind időben, mind pedig az elvégzett munkában.
A felajánlás:
Jelenleg 2 szponzor jelezte, hogy fejenként (fordítónként ) egy darab GTC-t adományozna (persze ingame jutna el, secure módon az illetőhöz jelképes összegért) Szóval a jelenlegi díjazás: 2x60 nap fordítónként. Természetesen amennyiben még sikerül szponzort szerezni, ez az "összeg" növekedne.
Jelentkezés:
Nálam, elsősorban az elvállalni kívánt rész(ek) megnevezésével, angol nyelvtudás fokának megjelölésével. Esetleg pár szavas "motivációs" levél.
A bónusz:
Hírnév. Az ISK 2.0-t jelenleg 1800+ alkalommal töltötték le (4 nap alatt!!!), ha angolul is elkészülne, ez a szám valszeg meghaladná a több-tízezret is. Természetesen a befolyt esetleges támogatások (adományok) szintén szét lennének osztva a fordítók és a készítők között.
Köszönöm a figyelmet.
Lehetséges Szponzoroknak:
Ha szponzorálni szeretnéd a fordítást, lehetőség van hirdetési felület "megszerzésére" az elkészülő könyvben, érdeklődni szintén nálam. Elvárás, valami 5-tel osztható felajánlás (Természetesen az absulute legalitás talaján maradva). _________________
http://dl.eve-files.com/media/corp/HUN/ISK_2.0.zip
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=L5KG59S4PRRDQ
Legutóbb HiYuRei szerkesztette (2010.07.15 17:18:28), összesen 3 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HiYuRei

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HiYuRei

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
oliboy

Olius The All-Seeing Eye [ Atlas Alliance ]
|
Elküldve: 2010.05.28 15:54:32 Hozzászólás témája: |
|
|
hmmm, akár, uzenj ram h mihogymerre _________________ Some people think they can outsmart me... Maybe... Maybe... I have yet to meet one that can outsmart bullet.
ur in ma Earth, pwnz0rz ma animul
Trolling since: 2005.07.29 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kinizsi

Kinizsi The All-Seeing Eye [ Atlas Alliance ]
|
Elküldve: 2010.05.28 16:46:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Dobj rám egy valamit, na ........tedd csak le azt a bazinagy sziklát
Viccen kívül, segítenék _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
irgalmatlan

Conwen Nefantar Tribe [ The Wrong Alliance ]
|
Elküldve: 2010.05.28 18:42:22 Hozzászólás témája: |
|
|
az lenne a kérdésem, hogy van-e jelentkezési határidő, merhogy a magyar nyelvűt még nem volt szerencsém olvasni, és mielőtt bármire jelentkeznék, gondolom érdemes lenne. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HiYuRei

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RudeX

RudeX X Shirak SkunkWorks
|
Elküldve: 2010.05.28 19:28:28 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
RudeX párja vagyok, és említette, hogy fordítókat kerestek a szabálykönyvhöz.
Beleolvasgattam és én szívesen vállalnék egy részt, 2 hónapos határidővel.
Felsőfokú szinten beszélek/írok/olvasok/stb angolul és szeretek fordítgatni és angolul olvasni.
Referencia: Angol cégnél dolgozok angolokkal, angolul.
Ezen kívül fordítottam már honlapot, étlapot, filmhez feliratot és jogi szöveget.
Ezen az e-mail címen elértek: hannak[pont]judit[kukac]gmail[pont]com
Ide küldhetitek az anyagot, illetve bármit, ami kell hozzá.
Az esetleges "nyereményeket" pedig felajánlom RudeXnek
hanee
UI: Azért írok RudeX felhasználó nevéről, mert regisztráltam (hanee néven), de nem enged írni, azt írta ki, hogy "Csak felhasználók különleges engedéllyel válaszolhat egy hozzászólásra ebben a fórumban".[/i] |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Morghean

Alias Hentrah Garden of Abyssal Torments
|
Elküldve: 2010.05.29 04:12:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Los angelesi ismerős szerint, jobban beszélem az angolt mint sokan akiknek az az anyanyelve... szóval beszálnék én is
ui.: bányász/agent részek biztos nem jelentenének gondot, mert azokból már az előző részt is átnyálaztam több esetben is |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dinnye

Miyu Gear Pangalactic Punks n' Playboys [ HUN Reloaded ]
|
Elküldve: 2010.05.29 07:29:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Azon filozom, hogy segitek en is, csak nem tudom mennyi idom lenne ra... meg matekozom 1 ideig rajta, bar most elvileg lesz sok idom, szal lehet nekilatok valamelyik gusztusosabb fejezetnek  _________________ This place is for rent. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HiYuRei

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dinnye

Miyu Gear Pangalactic Punks n' Playboys [ HUN Reloaded ]
|
Elküldve: 2010.05.29 14:38:42 Hozzászólás témája: |
|
|
| HiYuRei írta: | | GTC--->PLEX .... Lásd első Hozzászólás eleje. | sajna lustabb vagyok, mint moho es en ugyis felajanlanam az 1ik kezdo ismerosomnek
Megprobalom megeroszakolni magam  _________________ This place is for rent. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HiYuRei

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
oliboy

Olius The All-Seeing Eye [ Atlas Alliance ]
|
Elküldve: 2010.05.29 17:22:56 Hozzászólás témája: |
|
|
nah bevalasztottal? ha igen kene h mettol meddig mikorra _________________ Some people think they can outsmart me... Maybe... Maybe... I have yet to meet one that can outsmart bullet.
ur in ma Earth, pwnz0rz ma animul
Trolling since: 2005.07.29 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HiYuRei

|
|
| Vissza az elejére |
|