Tartalom
    Hírek
    HÁTTÉR
    KÖZÖSSÉG
    Fórum
    Képgaléria
    Killboard
    FELHASZNÁLÓK
    Belépés
    TAGOK
    Mai: 3
    Tegnapi: 2
    Összesen: 1941

Látogatók
    Vendégek: 28
    Tagok: 33
    Összesen: 61

Jelen lévő tagok
    01: Nemeziskee
    02: Frederik
    03: firestorm
    04: woker
    05: khalmi
    06: Axsys
    07: Kalesh
    08: koxos12
    09: bsony
    10: hehecnc
    11: krisz
    12: st0ne
    13: kdm
    14: lewyrus
    15: silver20
    16: krizsa
    17: tml
    18: hellori
    19: Mequron
    20: blaci29
    21: argaies
    22: ajtony
    23: horcsog
    24: szemyhun
    25: Ergil
    26: xion
    27: Eksz
    28: tompi
    29: Adamus TorK
    30: Sedenic
    31: reidsol
    32: Barbie
    33: hiyurei
any
Fórum

EVE-Online.hu :: Téma megtekintése - SWTOR
 SzabályzatSzabályzat   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

SWTOR
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Társalgó
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Dinnye

Miyu Gear
Pangalactic Punks n' Playboys
[ HUN Reloaded ]

HozzászólásElküldve: 2010.07.18 19:14:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mcduglas írta:
Suszi írta:
traz írta:
... WOT... Kacsintó

OFF:
Nekem ez nagyon WOW klónnak tűnik. Egyébként nekem a pve játékok közül egyedül a Battleforge jött be.

Wowban a sztorit nem a bioware irja...
toushe
mcduglas

McDuglas
The 1st Regiment
[ HUN Reloaded ]

HozzászólásElküldve: 2010.07.18 23:18:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

És hogy miért hiszem, hogy rossz nem lehet az swtor... a sok apró részlet miatt, amire odafigyelnek pl. a zene:
http://www.gamestar.hu/star-wars-the-old-republic-developer-diaries-the-music-of-the-old-republic.html
controlfreak

Darekh
The All-Seeing Eye
[ Atlas Alliance ]

HozzászólásElküldve: 2010.07.28 23:04:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

http://ipon.hu/hir/urcsatak_az_swtor_ban_visszaigazolva/13313

Lesz űrharc is. Nem tudom, hogy mennyire lehet rágyúrni majd. Vagy, hogy lesz-e PvP része is. De azért elég komoly lenne ha nem csak valami mini-gameként oldanák meg a PvE részében a játéknak. Mosoly

McDuglas
The 1st Regiment
[ HUN Reloaded ]

HozzászólásElküldve: 2010.07.28 23:58:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

controlfreak írta:
http://ipon.hu/hir/urcsatak_az_swtor_ban_visszaigazolva/13313

Lesz űrharc is. Nem tudom, hogy mennyire lehet rágyúrni majd. Vagy, hogy lesz-e PvP része is. De azért elég komoly lenne ha nem csak valami mini-gameként oldanák meg a PvE részében a játéknak. Mosoly

Én még mindig bízom a bioware-ben, hogy igényes megoldás születik. Annyira mondogatják a SW feelinget, szerintem majd itt is átjön Laza
Bízzunk benne, elő azokkal a pozitív energiákkal Laza
Suszi

Suszi
Wings of Turul
[ HUN Reloaded ]

HozzászólásElküldve: 2010.07.29 09:04:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is ebben bízom Mosoly
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
traz

trazzy
Mole Mining

HozzászólásElküldve: 2010.07.29 23:41:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Suszi írta:
traz írta:
... WOT... Kacsintó

OFF:
Nekem ez nagyon WOW klónnak tűnik. Egyébként nekem a pve játékok közül egyedül a Battleforge jött be.

LOL, egyrészt ez egy "picit" régebbi mint a wow, másrészt meg annyira hasonlítanak egymásra mint mondjuk egy shootemup egy falloutra. Az átlag wowos szerintem egy hét után sírva távozna hogy ő rééédelni akar. Ezt nem zergeknek talták ki. Mosoly
Átlag EVEs meg kb egy óra után, mert még senkit nem tudott lekaszabolni és a francnak kell ennyit mászkálni, meg különben is ki kíváncsi erre a sok hülye szövegre? Nagyon boldog
SWre amúgy én is kíváncsi lennék, de lemaradok róla, mert a FF14 most jön ki szeptember végén. Ja, egyébként 13$ lesz a havidíja.
Akit esetleg érdekel, http://finalfantasyxiv.com/.
Ahogy nézem, elég jól felturbózták a grafikát a 11hez képest ami rá is fért, hiszen azt még ps2re csinálták eredetileg, a midiszerű zenék maradtak. Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
controlfreak

Darekh
The All-Seeing Eye
[ Atlas Alliance ]

HozzászólásElküldve: 2010.07.30 22:52:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tehát nagyon úgy néz ki, hogy lehet "fittelni" és lelövöldözni másokat is. Bár kíváncsi vagyok, hogy oldják meg történetileg hogyha szarrá lőnek az űrben...

Miyu Gear
[ HUN Reloaded ]

HozzászólásElküldve: 2010.07.30 23:09:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

felebredsz a klonozoban Mosoly
/amugy meg dronetechnika/
Conrad

Joe Gipsz
Absolute Annihilation
[ AAA Citizens ]

HozzászólásElküldve: 2010.07.31 00:53:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

controlfreak írta:
Bár kíváncsi vagyok, hogy oldják meg történetileg hogyha szarrá lőnek az űrben...

felmerült bárkiben is akár csak egy pillanatra, hogy létezik olyan cég, aki permadeathes mmo-t dobna piacra? Sokkolt
Vissza az elejére
mcduglas

McDuglas
The 1st Regiment
[ HUN Reloaded ]

HozzászólásElküldve: 2010.07.31 01:39:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Conrad írta:
controlfreak írta:
Bár kíváncsi vagyok, hogy oldják meg történetileg hogyha szarrá lőnek az űrben...

felmerült bárkiben is akár csak egy pillanatra, hogy létezik olyan cég, aki permadeathes mmo-t dobna piacra? Sokkolt

ccp?
controlfreak

Darekh
The All-Seeing Eye
[ Atlas Alliance ]

HozzászólásElküldve: 2010.07.31 12:02:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Permadeath érdekes lenne. De szerintem halott ötlet. Gondolj bele, hogy hónapokig szarozol egy karival, gyűjtögeted neki a geart meg szintezed stb. Azt elkaszálnak és viszlát. Szvsz szerintem nem életképes a permadeath. Szerintem a két út között kéne megoldani. Az sem jó ami a wowban van, hogy felkelsz a legközelebbi temetőnél egy kis dura lossal (pvp-ben még az sincs) és mész tovább. A halált jobban kéne büntetni szerintem, valahogy úgy, hogy azért fájjon is de ne lehetetlenítse el a játékot és vegye el a kedvét az embernek.

SWTOR-ban úgy képzelném el hogy ha meghósz pvp-ben akkor bizonyos % eséllyel dobjál ki lootot ami rajtad van. Legyen ez egy kicsi % de így megérné pvp-ézni is mert elég raj cuccokat össze lehetne szedni. PVE-ben meg nem tudom. Ott meg valami ennél gyengébb bünti legyen. Mégiscsak NPC-ék öltek meg...

Miyu Gear
[ HUN Reloaded ]

HozzászólásElküldve: 2010.07.31 17:18:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

akkor inkább az l2-s halál legyen, hogy xp-t buksz.
ValenHUN

ValenHUN
Hun Logistics
[ HUN Reloaded ]

HozzászólásElküldve: 2010.08.01 08:12:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LineAge 2-ben ha NPC öl meg csak 10% XP-t buksz, ha PVP-ben halsz meg, akkor dobsz Lootot is, de csak akkor ha te Player Killer flagged vagy (ha jól tudom)

ami a Final Fantasy XIV-t illeti, el kell ismerni nagyon nagyon gyönyörű screenshotok vannak róla, tényleg le a kalappal, de a WOW óta tudjuk, hogy az AOC és a WAR grafikai szépsége nem sokat jelent, ha nincs beltartalom, story és hangulat. Ha azt is sikerül összehozniuk, akkor jó alternatíva lehet, de az európai/amerikai népnek ez a mangás képvilág nem az igazi. A LineAge 2 is bár sikeres, de én speciel egy idő után hülyét kaptam a női fiúktól és a fiús nőktől.
Ladi5laus

Ladislavs
The 1st Regiment
[ HUN Reloaded ]

HozzászólásElküldve: 2010.08.01 10:21:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ValenHUN írta:
LineAge 2-ben ha NPC öl meg csak 10% XP-t buksz, ha PVP-ben halsz meg, akkor dobsz Lootot is, de csak akkor ha te Player Killer flagged vagy (ha jól tudom)

ami a Final Fantasy XIV-t illeti, el kell ismerni nagyon nagyon gyönyörű screenshotok vannak róla, tényleg le a kalappal, de a WOW óta tudjuk, hogy az AOC és a WAR grafikai szépsége nem sokat jelent, ha nincs beltartalom, story és hangulat. Ha azt is sikerül összehozniuk, akkor jó alternatíva lehet, de az európai/amerikai népnek ez a mangás képvilág nem az igazi. A LineAge 2 is bár sikeres, de én speciel egy idő után hülyét kaptam a női fiúktól és a fiús nőktől.

A Final Fantasy XIV-től nem kell tartani, hogy a története rossz lesz, aki ismeri a sorozatot, tudja, hogy mind a Single player részei, és még a 11. rész MMORPG része is olyan történettel kecsegtetett, amitől hanyatt dobta magát az ember. Más szóval: hozta a sztori az FF színvonalat.
A Final Fantasy 11. részével én négy évig játszottam, azért tudok így nyilatkozni róla.
A grafika kissé elmaradott volt, hiszen régi játék, de benne a karakterek mozgása olyan élethű volt, hogy most a csillivilli külsővel ellátottak se nagyon érik el azt az élethűséget. És a grafika még egy játékot sem tett naggyá, nem úgy, mint a sztori, ami igazán megmarad az emberben és abból aztán kaptunk bőven Nagyon boldog
Érdekessége volt még az FF 11 nek, hogy tömérdek mozgást lehetett benne csinálni a karakterekkel, (bow, wave, hurray, és még vagy harminc) , melyek segítségével komplett filmeket lehetett forgatni. Csináltak is jó sokat, tessék megnézni youtube-on, de mint az EVE-es movie-k, ezeket is csak az érti, aki játszik/játszott a játékkal.

A Final Fantasy alapesetben a japán anime világra épül, ezért a játékosok 33%-a japán volt. Sok kommunikációs probléma adódott ebből , de a játékba bele volt építve fordító, több ezer szóval és összetételeivel. Értelmesen is lehetett beszélni, ugyan csak címszavakban, zakatolva, de ment.
A playerek másik nagy tábora amerikai volt, további 33%-al, a maradék európa és a világ többi része.

Én csak egy dolog miatt hagytam abba, azért, mert elkezdődött a szerverösszevonás és a készítők már az új, 14. részre fókuszáltak. Hanyatlott a játék, de hét év után ez normális. Szép kort ért meg.

Másik érdekessége volt még, hogy szinte egyáltalán nem volt benne PvP, ugyan a lehetőség megvolt rá egy lovagi torna keretében, de nem érdekelte a játékosokat. Ellenben a PvE viszont olyan brutálisan nehéz volt, hogy egy kisebb szörnyeteg legyőzése is olyan nehézségű volt, mint EVE-ben egy 10/10-es komplex. És ezt napi szinten kellett nyomni, és ez csak a fejlődéshez kellett. Ha az ember a történetet alakító mission-öket csinálta, akkor jött az MMO szépsége, hogy nem a gép tette melléd a karaktereket, mint a Single FF részekben, hanem itt más playerek voltak. A sztori és hangulat óriási volt, a nehézség miatt meg összeszokást és profizmust igényelt, némely esetben sok évnyi tapasztalatot és még én is 4 évnyi játék után sem tudtam sok mindenbe beleszagolni.

A küldetések ráadásul tele voltak mini történetekkel, és nem olyan ötéves szintű volt, hogy "szerezz meg 5 birkabőrt és fasza vagy", hanem szó szerint nyomozni kellett. Sok utalás volt, rejtvény hegyek, és a megoldás sokszor nem a városokban rejtőzött, hanem ugye olyan helyek mélyén, ahová még veterán játékosok is csak minimum harmincan mennek be.

Egy szó mint száz, geci nagy volt. Én még mindig tökéletesnek mondanám.
Na, ha ez mind a 11. részre igaz, akkor vajon mit fog rejteni a 14? Nagyon boldog
Ha valamiben, akkor abban biztos vagyok, hogy csak két fajta lehet: kurva jó, vagy kibaszott jó Nagyon boldog
De ez elfogultság egy kicsit, mert én szeretem a japán képi világot és a Final Fantasy sorozat - ha lehet így mondani - pedig annak tündöklő gyöngyszeme Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
traz

trazzy
Mole Mining

HozzászólásElküldve: 2010.08.01 11:18:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát ja, FF11nek az erősége pont a beltartalom - évek után is fedez fel az ember új dolgokat -, meg a hangulat. A sztorit nem is említem - végülis ez egy final fantasy... Mosoly
Ne feledkezzünk meg arról, hogy ez egy PVE játék, ha ezek nem lennének adottak, nagy bukás lett volna a progi, de ilyen szempontból jelesre vizsgázott - már akinek volt türelme hozzá, mert alapból minimális közvetlen infót kap az ember a dolgokról. Én leginkább az allakhazaam weboldalról lestem hogy mit hol miért. Mosoly
A hangulat adott, nekem a mai napig eszembe jut időnként néhány hely ill. zene a játékból ahol sok időt töltöttem el (valkurm, altepa... Nagyon boldog).

Szerintem az egyetlen komolyabb probléma a csapatösszeállítási kritériumok szigora volt a játékban, a normális fejlődéshez maximum 1 szint különbség lehetett a csapat tagjai között, 2 szintnél már komolyabb XPbünti volt. 3 szint különbségnél meg már alig volt - ha volt - XP, és hát elég nehéz volt időnként hozni megfelelő csapatfelállást. PL white mage nélkül egy átlagos csapat általában meg volt lőve, még ha red mage tudta is bizonyos szinten helyettesíteni. Ugyanakkor ha nem volt egy ninja vagy egy paladin tanknak, akkor is elég nehéz volt a helyzet.
Ha ezen tudtak javítani - ahogy elnéztem a 14 weblapján, rendesen megvariálták a kasztokat, gondolom pont ezen segítendő hogy ne legyen nélkülözhetetlen/pótolhatatlan egyik sem - akkor egy nagyon brutál kis game lesz belőle. Viszont változatlanul azt gondolom, akinek bejön a FF stílus annak kihagyhatatlan, akinek nem, annak nem biztos hogy lesz türelme hozzá. Az átlag hardcore EVEsnek szerintem nem fog bejönni, annyira más. A WOWosoknak meg végképp. Nagyon boldog
Ja, egyébként itthon a 11et alig lehetett kapni, talán ha pár tucatot hoztak be magyarhonba. Szerintem összesen nem volt száz magyar játékosa sem, de kétszáznál tuti kevesebben tolták itthon.

UI : azt azért tegyük hozzá hogy a "szerezz 5 birkabőrt" tipusú küldik itt is ugyanúgy megvannak, főleg alacsonyabb szinteken, amire szükség is van mert különben egetverő szopás lenne a játék első éve. Mosoly
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Társalgó Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
5 / 7 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

EVE Online, the EVE logo, EVE and all associated logos and designs are the intellectual property of CCP hf. All artwork, screenshots, characters, vehicles, storylines, world facts or other recognizable features of the intellectual property
relating to these trademarks are likewise the intellectual property of CCP hf. EVE Online and the EVE logo are the registered trademarks of CCP hf. All rights are reserved worldwide.
All other trademarks are the property of their respective owners. CCP hf. has granted permission to eve-online.HU to use EVE Online and all associated logos and designs for promotional and
information purposes on its website but does not endorse, and is not in any way affiliated with, eve-online.HU. CCP is in no way responsible for the content on or functioning of this website, nor can
it be liable for any damage arising from the use of this website.
Crowd Control Productions.
Web site engine's code is Copyright © 200X by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Produced @ LCA 2004-2010. Powered by Peet&Cook.